Lezingen & Specials

LEZINGEN & VUN SPECIALS

Een lezing bij de VUN is een heel breed begrip. Al onze lezingen hebben als overeenkomst: het is een leerzaam avondje uit!.

Bij de ene lezing ligt de nadruk wat meer op luisteren en kennis opdoen, daar waarbij een andere lezing een actieve rol voor de aanwezigen is weggelegd.

Een lezing bij de VUN is tevens een avondje uit. Op informele wijze kan je kennis maken met diverse onderwerpen en (actuele) thema's. Waarbij we proberen aan te sluiten bij landelijke/regionale/plaatselijke activiteiten en thema weken.

Naast de 'gewone' lezingen kent de VUN ook specifieke lezingen zoals: Lezing & Proeverij, Muzieklezingen, Historische lezingen en Kunstlezingen.

Tot slot onze VUN Specials ... lezingen in combinatie met een excursie of een speciaal thema.

Seizoen 2021 - 2022

De lezingen die wij samen met de Bibliotheek Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkeveen organiseren gaan gegarandeerd door (tenzij er geen of slechts enkele aanmeldingen vooraf ziojn ontvangen).  Wil je weten of een lezing doorgaat? Ga dan naar naar het cursus- en lezingenoverzicht.

Indien er meer informatie beschikbaar is over een lezing wordt deze beschikbaar gemaakt via een linkje (groene kopjes)naar de pagina van de betreffende lezing. Op het moment dat datum, tijd en prijs zijn ingevuld, is het mogelijk om aan te melden voor deze lezing. De genoemde tijd is het tijdstip van aanvang van de lezing.

VUN SPECIALS SEPTEMBER - DECEMBER 2022

VUN SPECIAL: PETER EN DE WOLF (Familie lezing)

15 oktober 2022 | 14.00 - 16.00 uur | € 8.50 | Locatie: Bibliotheek Nijkerk

LEZINGEN SEPTEMBER - DECEMBER 2022