Lezing: Keuzes rondom de uitvaart

Lezing: Keuzes rondom de uitvaart

Wanneer?

Datum

Maandag 17 april 2023


Tijd

19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Waar?


Bibliotheek Hoevelaken

Meerveldlaan 22

3871 ED Hoevelaken

Kosten?


Prijs € 8,50 p.p.

Start: gegarandeerd


Minimaal aantal deelnemers: n.v.t.

Maximaal aantal deelnemers: 20

Bij een overlijden komt er in een korte periode veel op een familie af. Bepaalde zaken moeten direct geregeld worden. Andere zaken kunnen met en door uw uitvaartverzorger stap voor stap worden verzorgd.


Gelukkig kiezen steeds meer mensen ervoor om al voor een overlijden over deze zaken na te denken. Dat geeft rust en de nabestaanden weten dan ook dat zij het naar wens van de overleden regelen. En dat geeft weer een goed gevoel.


Want zoals er altijd wordt gezegd : ``Het moet goed want we kunnen het nooit meer overdoen``.

Gastspreker: Wim van der Veen

De eerste 3 maanden van mijn leven waren in Stoutenburg. Ik had het daar al snel gezien en verhuisde naar Hoevelaken waar ik inmiddels al ruim 53 jaar woon. Ik hou van de mensen en ik hou van organiseren. Zo heb ik in de organisatie van de Dorpsdag gezeten, bij de Lions Club en ben ik nu al ruim 4 jaar voorzitter van de Zonnebloem Hoevelaken.


Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest in de detailhandel om daarna de switch te maken naar de uitvaartbranche waar ik in 2014 begon bij een grote landelijke onderneming. Inmiddels heb ik al ruim 5 jaar een eigen uitvaartonderneming. Het voelt voor mij goed om er te mogen zijn voor families die in een moeilijke periode zitten. Ik begeleid en ontzorg waar nodig om samen tot een ``mooi` en vooral passen afscheid te komen.